Za zaposlene

Etički odbor

JKP

JKP "Parking servis" uručio donaciju beogradskim porodilištima-klikni za celu vest

07. 04. 2023.

JKP "Parking servis" donirao je neophodna medicinska sredstva, koja kupuje novcem od plaćanja parkiranja na 24 bebi parking mesta, posebno obeležena ispred četiri beogradska porodilišta, koja se nalaze u zonskom sistemu parkiranja.

Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC "Zvezdara" dobila je dva medicinska aspiratora i infuzionu volumetrijsku pumpu.

Događaju je prisustvovala i ministar zdravlja, Danica Grujičić, koja je ovom prilikom istakla da je ovo lepa akcija ove firme baš na Svetski dan zdravlja.

- Na Svetski dan zdravlja prisustvujemo jednoj lepoj akciji, društveno-odgovorne firme "Parking servisa", koja je deo svoje zarade opredelila upravo porodilištima. Reč je o 24 parking mesta ispred svih porodilišta. Ovo je primer jedne firme kako da se ponaša kada ima višak zarade - poručila je Grujičić.

Svečanosti su pored ministarke prisustvovali i direktor „Parking servisa“ Andrija Čupković, prof. dr Željko Miković, direktor Ginekološko-akušerske klinike „Narodni front“, prof. dr Petar Svorcan, v.d. direktora KBC „Zvezdara", prof. dr Aleksandar Stefanović, direktor Klinike za ginekologiju i akušerstvo UKCS, upravnik Bolnice za ginekologiju i akušerstvo KBC „Zemun“.

Prof. dr Petar Svorcan, v.d. direktora KBC "Zvezdara", zahvalio je na donaciji 2 medicinska aspiratora i infuzione volumetrijske pumpe i rekao  da će oprema olakšati rad njihovom osoblju.