За запослене

Етички одбор

ЈКП "Паркинг сервис" уручио донацију београдским породилиштима-кликни за целу вест

ЈКП "Паркинг сервис" уручио донацију београдским породилиштима-кликни за целу вест

07. 04. 2023.

ЈКП "Паркинг сервис" донирао је неопходна медицинска средства, која купује новцем од плаћања паркирања на 24 беби паркинг места, посебно обележена испред четири београдска породилишта, која се налазе у зонском систему паркирања.

Болница за гинекологију и акушерство КБЦ "Звездара" добила је два медицинска аспиратора и инфузиону волуметријску пумпу.

Догађају је присуствовала и министар здравља, Даница Грујичић, која је овом приликом истакла да је ово лепа акција ове фирме баш на Светски дан здравља.

- На Светски дан здравља присуствујемо једној лепој акцији, друштвено-одговорне фирме "Паркинг сервиса", која је део своје зараде определила управо породилиштима. Реч је о 24 паркинг места испред свих породилишта. Ово је пример једне фирме како да се понаша када има вишак зараде - поручила је Грујичић.

Свечаности су поред министарке присуствовали и директор „Паркинг сервиса“ Андрија Чупковић, проф. др Жељко Миковић, директор Гинеколошко-акушерске клинике „Народни фронт“, проф. др Петар Сворцан, в.д. директора КБЦ „Звездара", проф. др Александар Стефановић, директор Клинике за гинекологију и акушерство УКЦС, управник Болнице за гинекологију и акушерство КБЦ „Земун“.

Проф. др Петар Сворцан, в.д. директора КБЦ "Звездара", захвалио је на донацији 2 медицинска аспиратора и инфузионе волуметријске пумпе и рекао  да ће опрема олакшати рад њиховом особљу.