Za zaposlene

Etički odbor

PRVA BEBA ROĐENA U PORODILIŠTU KBC ZVEZDARA DARIVANA ZLATNIKOM OD OPŠTINE ZVEZDARA-klikni za celu vest

PRVA BEBA ROĐENA U PORODILIŠTU KBC ZVEZDARA DARIVANA ZLATNIKOM OD OPŠTINE ZVEZDARA-klikni za celu vest

09. 01. 2024.

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić je, u ime Opštine, prvoj bebi rođenoj na Božić u porodilištu KBC Zvezdara, uručio zlatnik i poželeo njoj i njenim roditeljima puno zdravlja i uspeha u životu.

Doktorka Nikolina Vulić je rekla da je mali Lazar rođen u 00.35 sati i da je na rođenju bio težak 3090 grama i dug 52 centimetra, pa je ocenjen ocenom 10. U porodilištu KBC Zvezdara u poslednja 24 sata rođeno je 9 beba. Zlatnik za koji su obezbeđena sredstva iz budžeta GO Zvezdara je uručen Nadici Marković, majci.

Događaju su prisustvovali i zamenik predsednika opštine Dragana Đurić i član opštinskog Veća Dušan Ignjatović. Vladan Jeremić je rekao da mu pričinjava zadovoljstvo što je na Božić posetio porodilište KBC Zvezdara i što se jedanaestu godinu zaredom nastavlja ova akcija u kojoj Opština Zvezdara poklanja zlatnik za bebu koja je prva rođena na Božić na Zvezdari.

„To je znak pažnje kojim želimo da pokažemo da vodimo računa o svim novim generacijama koje će živeti i stvarati na Zvezdari, a pored ove lepe akcije Gradska opština Zvezdara već dve godine organizuje podelu paketa dobrodošlice za sve bebe sa Zvezdare kojom želimo da našim najmlađim sugrađanima pošaljemo poruku da su oni naša budućnost”-rekao je Jeremić i malom Lazaru i drugim bebama koje su rođene tokom noći u porodilištu KBC Zvezdara poželeo dug i srećan život zahvalivši se osoblju zvezdarskog porodilišta na profesionalnosti i posvećenosti poslu.

Posetom Gradskoj bolnici i darivanjem prvorođene bebe predstavnici Opštine Zvezdara su nastavili višegodišnju tradiciju koja je na Zvezdari vezana za najveći hrišćanski praznik-Božić.