За запослене

Етички одбор

ПРВА БЕБА РОЂЕНА У ПОРОДИЛИШТУ КБЦ ЗВЕЗДАРА ДАРИВАНА ЗЛАТНИКОМ ОД ОПШТИНЕ ЗВЕЗДАРА-кликни за целу вест

ПРВА БЕБА РОЂЕНА У ПОРОДИЛИШТУ КБЦ ЗВЕЗДАРА ДАРИВАНА ЗЛАТНИКОМ ОД ОПШТИНЕ ЗВЕЗДАРА-кликни за целу вест

09. 01. 2024.

Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је, у име Општине, првој беби рођеној на Божић у породилишту КБЦ Звездара, уручио златник и пожелео њој и њеним родитељима пуно здравља и успеха у животу.

Докторка Николина Вулић је рекла да је мали Лазар рођен у 00.35 сати и да је на рођењу био тежак 3090 грама и дуг 52 центиметра, па је оцењен оценом 10. У породилишту КБЦ Звездара у последња 24 сата рођено је 9 беба. Златник за који су обезбеђена средства из буџета ГО Звездара је уручен Надици Марковић, мајци.

Догађају су присуствовали и заменик председника општине Драгана Ђурић и члан општинског Већа Душан Игњатовић. Владан Јеремић је рекао да му причињава задовољство што је на Божић посетио породилиште КБЦ Звездара и што се једанаесту годину заредом наставља ова акција у којој Општина Звездара поклања златник за бебу која је прва рођена на Божић на Звездари.

„То је знак пажње којим желимо да покажемо да водимо рачуна о свим новим генерацијама које ће живети и стварати на Звездари, а поред ове лепе акције Градска општина Звездара већ две године организује поделу пакета добродошлице за све бебе са Звездаре којом желимо да нашим најмлађим суграђанима пошаљемо поруку да су они наша будућност”-рекао је Јеремић и малом Лазару и другим бебама које су рођене током ноћи у породилишту КБЦ Звездара пожелео дуг и срећан живот захваливши се особљу звездарског породилишта на професионалности и посвећености послу.

Посетом Градској болници и даривањем прворођене бебе представници Општине Звездара су наставили вишегодишњу традицију која је на Звездари везана за највећи хришћански празник-Божић.