Evropska unija
Uvodjenje bolničkog informacionog sistema finansira Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

 

 

 

 

KBC Zvezdara je akreditovan od strane Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije na maksimalnih sedam godina sa najvišom ocenom 97,85% usklađenosti sa akreditacijskim standardima u Republici Srbiji

Zabrana poseta

23. februar 2018.

Zbog sporadične pojave oboljenja sličnih gripu, koja se manifestuju visokom temperaturom i malaksalošću kod ležećih bolesnika, u cilju sprečavanje unošenja i širenja infekcija koje se prenose respiratornim putem, 22.02.2018.  Komisija za zaštitu od bolničkih infekcija KBC “Zvezdara” donela je odluku o zabrani poseta u KBC-u, uz primenu svih standardnih i proširenih protivepidemijskih mera.

Besplatni preventivni pregledi u KBC Zvezdara

23. februar 2018.

Poštovani sugrađani,

U nedelju, 25.februara od 8-16h, KBC Zvezdara će organizovati besplatne preventivne preglede.  Ovog puta obavljaće se :

- Oftamološki pregledi

-  Kardiološki pregledi

-  Šećer u krvi

- Tumor markeri - PSA (prostata) i Ca 125 (jajnici) - test iz krvi

Pregledi će se obavljati u zgradi Poliklinike KBC Zvezdara, adresa: Dimitrija Tucovića 161 (ulaz iz zgrade Klinike za hirurgiju)

Pregledi su besplatni i mogu ih obaviti i građani koji nemaju zdravstvenu knjižicu tj. nisu zdravstveno osigurani.

Renovirana bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC Zvezdara

14. februar 2018.

Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC Zvezdara  je tokom prethodne tri godine značajno renovirana. Ova bolnica je bila prioritet obzirom da se dugi niz godina nije renovirala.

Zahvaljujući razumevanju i pomoći Ministarstva zdravlja menadžment KBC Zvezdara je iz sopstvenih sredstava i donacija obezbedio novac za poboljšanje uslova.

U prethodnom periodu je renovirano prijemno odeljenje, kompletan prvi sprat, završena je rekonstrukcija uz  kompletno renoviranje akušerskog odeljenja koje se nalazi na drugom spratu Bolnice za ginekologiju.

Na trećem spratu se nalazi odeljenje za visokorizične trudnoće i konzervativnu ginekologiju čija rekonstrukcija je započeta i očekuje se završetak radova u narednom periodu.

 

 

OBAVEŠTENJE: BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI U KBC ZVEZDARA

26. januar 2018.

Poštovani sugrađani,

U nedelju 28. januara od 8 do 16h, KBC Zvezdara će organizovati besplatne preventivne preglede, a ovog puta obavljaćemo:

  • Tumorski markeri CEA,  CA 19.9 (test iz krvi)
  • Ultrazvuk abdomena
  • Mamografija

Pregledi će se obavljati u zgradi Poliklinike KBC Zvezdara, adresa: Dimitrija Tucovića 161 (ulaz iz zgrade Klinike za hirurgiju).

Pregledi su besplatni i mogu ih obaviti i građani koji nemaju zdravstvenu knjižicu tj. nisu zdravstveno osigurani.

Srećni praznici

29. decembar 2017.

Powered by CMS STUDIO