Za zaposlene

Etički odbor

UNIJA SERVISERA KLIMATIZACIJE SRBIJE U VELIKOJ HUMANITARNOJ AKCIJI „ MAJSTOR VELIKOG SRCA“ -klikni za celu vest

UNIJA SERVISERA KLIMATIZACIJE SRBIJE U VELIKOJ HUMANITARNOJ AKCIJI „ MAJSTOR VELIKOG SRCA“ -klikni za celu vest

25. 03. 2024.

Beograd, 23.03.2024 -  Unija servisera klimatizacije Srbije je u subotu 23.03.2024 organizovala veliku akciju čišćenja, popravke i servisa klima uređaja u KBC Zvezdara na lokacijama Dimitrija Tucovića 161 i Preševskoj 31 kao i u Mije Kovačevića U Bolnici  za pedijatriju KBC Zvezdara.

Tokom akcije je na terenu bilo 120 majstora, donirano je i montirano čak 58 klima uređaja sa kompletnim materijalom i servisirano je čak oko 320 postojećih klima uređaja. Majstori su bili raspoređeni na dve lokacije i na četiri velika objekata, u toku akcije, jedan deo ekipa je prešao i u Bolnicu za pedijatriju KBC Zvezdara Dr Olga Dedijer i tamo servisirao 30 klima i montirao 7 novih uređaja.

„Ova akcija je značajna pre svega za pacijente KBC Zvezdara i koristim priliku da se zahvalim Uniji servisera klimatizacije Srbije što su svojim trudom i zalaganjem pomogli da se unaprede uslovi u kojima borave pacijenti. Svakodnevno ulažemo napore da se zanovi oprema i pruži dodatan komfor pacijentima, ali i osoblju tako da su nam ovakve akcije izuzetno značajne“.- istakao je prof.dr Petar Svorcan, vd direktor KBC Zvezdara.

Ispred Unije servisera klimatizacije Srbije obratila se  Sekretar Unije Marica Milić i tom prilikom rekla da je „KBC Zvezdara  bio veliki poduhvat i izazov za nas, najveći do sada, ali smo uspeli sve po planu i u jednom danu, uspešno da realizujemo – cilj je ostvaren. Na kraju, svi smo bili umorni i na ivici snage ali srećni i zadovoljni jer znamo koliko je ova akcija velika i važna kako za nas tako i za osoblje i pacijente koji borave u KBC Zvezdara.  Zahvaljujemo se v.d direktoru prof.dr Petru Svorcan kao i kompletnom rukovodstvu KBC Zvezdara, koje je sve vreme bilo uz nas i pružalo nam nesebičnu podršku. Takođe, zahvaljujemo se kompletnom bolničkom osoblju na lepom prijemu, gostoprimstvu i saradnji. Naše malo, nekome puno znači,  a udruženi , složni i zajedno, na čelu sa majstorima velikog srca, možemo mnogo da uradimo.“