Klinike

 

 

Evropska unija
Uvodjenje bolničkog informacionog sistema finansira Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

 

 

 

 

KBC Zvezdara je akreditovan od strane Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije na maksimalnih sedam godina sa najvišom ocenom 97,85% usklađenosti sa akreditacijskim standardima u Republici Srbiji

OBAVEŠTENJE :

20. septembar 2019.

U periodu od 20.09.2019. do 23.10.2019. godine u saradnji sa JKP Zelenilo-Beograd, KBC "Zvezdara" će vršiti uredjenje internih parkova, orezivanje krošnji, seču suvih grana kao i stabala .

BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI U KBC ZVEZDARA

20. septembar 2019.

Poštovani sugrađani,

U nedelju 22.septembra 2019. od 8-16h KBC “Zvezdara” će organizovati besplatne preventivne preglede,  ovog puta obavljaćemo:

  • EKG i merenje krvnog pritiska;
  • Glikemija;
  • Opšti tumor markeri - CEA ( analiza iz krvi)
  • Ultrazvuk abdomena;
  • ORL pregled;

Pregledi će se obavljati u zgradi Poliklinike KBC Zvezdara, adresa: Dimitrija Tucovića 161 (ulaz iz zgrade Klinike za hirurgiju)

Pregledi su besplatni i mogu ih obaviti i građani koji nemaju zdravstvenu knjižicu tj. nisu zdravstveno osigurani.

MEDJUNARODNI I REGIONALNI MITING IASGO U BEOGRADU

11. septembar 2019.

Medjunarodni i regionalni sastanak Međunarodne Asocijacije udruženja hirurga, gastroenterologa i onkologa (IASGO): Postdiplomski kurs u HBP hirurgiji održaće se u Beogradu od 23-24 septembra 2019 u Hotelu Falkensteiner.

 

Na ovom značajnom stručnom sastanku pored stručnjaka iz naše zemlje učestvovaće i eminentni stručnjaci iz Azije, Evrope i Sjedinjenih Američkih država.

 

Ovaj stručni sastanak će biti prilika da se razmene iskustva kroz multidisciplinarni pristup koji podrazumeva zajednički rad hirurga, gastroenterologa i onkologa sa ciljem sticanja i prenošenja znanja u okviru postdiplomskog kursa.

 

Celokupan program možete pronaći na linku: http://www.iasgo-belgrade2019.com/

FONDACIJA NJ.K.V. PRINCEZE KATARINE DONIRALA OPREMU ZA KBC ZVEZDARA

07. avgust 2019.

Beograd, 6. avgust 2019 - NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i  Princeza Katarina su  Kliničko - bolničkom centru Zvezdara zvanično uručili  jedan novi aparat za kardiotokografiju (CTG) humanitarne organizacije Lajflajn iz Njujorka i 5 Strajker električnih kreveta za odeljenje intenzivne nege, donaciju humanitarne organizacije Project C.U.R.E. iz Denvera u Koloradu.

 

[kliknite za celu vest]

DONACIJA PARKING SERVISA ZA BEOGRADSKA PORODILIŠTA

16. jul 2019.

12.07.2019- “Parking servis“ je završilo drugi ciklus akcije "Bebi parking mesto“ potpisivanjem ugovora i uručenjem medicinske opreme beogradskim porodilištima. Ove godine GAK "Narodni front“ dobila je pet kardiotokografa (CTG), Klinika za ginekologiju i akušerstvo KCS instrumente za histeroskopske intervencije i Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC "Zvezdara“ dobila je devet kontejnera za sterilizaciju hirurških instrumenata i tekstila.

 

[kliknite za celu vest]

Powered by CMS STUDIO