Klinike

 

 

Evropska unija
Uvodjenje bolničkog informacionog sistema finansira Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

 

 

 

 

KBC Zvezdara je akreditovan od strane Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije na maksimalnih sedam godina sa najvišom ocenom 97,85% usklađenosti sa akreditacijskim standardima u Republici Srbiji

OBAVEŠTENJE: BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI U KBC ZVEZDARA

24. maj 2019.

Poštovani sugrađani,

U nedelju 26.maja 2019. od 8-16h KBC “Zvezdara” će organizovati besplatne preventivne preglede,  ovog puta obavljaćemo:

 

-  Hormoni štitaste zlezde

-  Oftamološki pregled

-  Ultrazvuk abdomena

 

Pregledi će se obavljati u zgradi Poliklinike KBC Zvezdara, adresa: Dimitrija Tucovića 161 (ulaz iz zgrade Klinike za hirurgiju)

Pregledi su besplatni i mogu ih obaviti i građani koji nemaju zdravstvenu knjižicu tj. nisu zdravstveno osigurani.

 

TRADICIONALNA VASKRŠNJA POSETA PRINCEZE KATARINE BOLNICI ZA PEDIJATRIJU KBC ZVEZDARA

25. april 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beograd, 25. april 2019 - Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina posetila je Bolnicu za pedijatriju  “Dr Olga Popović Dedijer” u  Kliničko-bolničkom centru Zvezdara, kao i svake godine, kako bi deci ulepšala predstojeće vaskršnje praznike igračkama i slatkišima. Vaskršnje poklone je darovala humanitarna organizacija Lajflajn Čikago, čiji je pokrovitelj Princeza Katarina, kao i kompanija „Fisher-Price“.

 

Njeno Kraljevsko Visočanstvo posetila je bolnicu u pratnji svoje sestre g-đe Beti Rumeliotis i njenih gostiju, velikih filantropa iz inostranstva - g-đe i g-dina Van Kesler, g-đe Nen Elen Nelson, g-đe Suzan Ejveri i gospođe Andree Vicić, koji su pomogli u organizaciji vaskršnjih prijema u Belom dvoru prethodnog dana, kao i g-đe Daniele Čeliković i g-dina Jugoslava Čelikovića.

 

„Najsrećnija sam kada moja Fondacija i ja donosimo radost deci u vreme najvećeg hrišćanskog praznika, Vaskrsa. Današnja donacija omogućena je uz pomoć humanitarne organizacije Lajflajn Čikago i drugih dobrih ljudi. Želim puno sreće i ljubavi svim lekarima, medicinskim sestrama i deci. Hristos vaskrse! “, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

 

Nj.K.V. Princeza Katarina zahvalila je humanitarnoj organizaciji Lajflajn Čikago čiji je pokrovitelj, kao i kompaniji „Fisher-Price“ i svima ostalima koji su pomagali u obezbeđivanju igračaka za decu.

KONGRES INTERVENTNE KARDIOLOGIJE BASICS 2019

23. april 2019.

Dana 16.04.2019 godine u okviru kongresa interventne kardiologije BASICS 2019-gost nase Kardiologije po cetvrti put je bio Prof.dr Aleksandar Osijev,interventni kardiolog iz Moskve. 
Osijev je sa nasim interventnim timom na celu sa Ass dr Aleksandrom Davidovicem uspesno resio komplikovanu interventnu proceduru kod jednog naseg bolesnika uz direktan televizijski prenos ostalim ucesnicima kongresa .
Svi ucesnici kongresa,organizatori i ostali strani operateri su pohvalili odlicnu atmosferu , veliku angazovanost naseg centra i opremljenost nase angio sale.
 

OBAVEŠTENJE: BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI U KBC ZVEZDARA

05. april 2019.

Poštovani sugrađani,

 

U nedelju 07.aprila 2019. od 8-16h KBC “Zvezdara” će organizovati besplatne preventivne preglede,  ovog puta obavljaćemo:

 

-  ORL Pregled

-  EKG

-  Merenje krvnog pritiska

-  Merenje šećera u krvi

 

Pregledi će se obavljati u zgradi Poliklinike KBC Zvezdara, adresa: Dimitrija Tucovića 161 (ulaz iz zgrade Klinike za hirurgiju)

Pregledi su besplatni i mogu ih obaviti i građani koji nemaju zdravstvenu knjižicu tj. nisu zdravstveno osigurani.

ZAVRŠENO KOMPLETNO RENOVIRANJE TREĆEG SPRATA BOLNICE ZA GINEKOLOGIJU I AKUŠERSTVO KBC ZVEZDARA

01. april 2019.

 

28.03.2019 - Završena je kompletna rekonstrukcija trećeg sprata  Bolnice za ginekologiju i akušerstvo KBC Zvezdara. Kompletna zamena stolarije, krečenje i renoviranje toaleta finansirani su iz sredstava Ministarstva zdravlja Republike Srbije i sopstvenih sredstava KBC Zvezdara.

Na  trećem spratu Bolnice za ginekologiju i akušerstvo nalazi se odeljenje konzervativne ginekologije i odsek perinatologije sa fetologijom sa ukupno 31 posteljom. Pacijentkinje sa rizičnom trudnoćom, ali i pacijentkinje sa ginekološkim oboljenjima koje čekaju operativni zahvat sada će boraviti u znantno boljim uslovima. 

Obzirom da su u prethodne dve godine renovirana odeljenja koja se nalaze i na prvom i drugom spratu, zaključno sa trećim spratom sva odeljenja Bolnice za ginekologiju i akušerstvo su potpuno renovirana.

Uporedo sa renoviranjem zanavljala se i oprema - u prethodnom periodu nabavljen je ultrazvučni aparat i 3 CTG aprata.

Powered by CMS STUDIO