Klinike

 

 

Evropska unija
Uvodjenje bolničkog informacionog sistema finansira Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

 

 

 

 

KBC Zvezdara je akreditovan od strane Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije na maksimalnih sedam godina sa najvišom ocenom 97,85% usklađenosti sa akreditacijskim standardima u Republici Srbiji

OBAVEŠTENJE: Prodaja vozila putem javnog nadmetanja- licitacije

29. novembar 2019.

U skladu sa Odlukom Upravnog Odbora KBC "Zvezdara"  od 26.11.2019. godine, KBC "Zvezdara", oglašava prodaju vozila putem javnog nadmetanja.

Više informacija na linku:  Prodaja vozila putem javnog nadmetanja-licitacije

OBAVEŠTENJE: BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI U KBC ZVEZDARA

01. novembar 2019.

Poštovani,

U nedelju 03.novembra 2019. od 8-16h KBC “Zvezdara” će organizovati besplatne preventivne preglede,  ovog puta obavljaćemo:

 

Neurološke preglede

Mamografske preglede

Oftalmološke preglede

 

Pregledi će se obavljati u zgradi Poliklinike KBC Zvezdara, adresa: Dimitrija Tucovića 161 (ulaz iz zgrade Klinike za hirurgiju)

Pregledi su besplatni i mogu ih obaviti i građani koji nemaju zdravstvenu knjižicu tj. nisu zdravstveno osigurani.

 

USPEŠNA SARADNJA KBC ZVEZDARA I VISOKE SPORTSKE I ZDRAVSTVENE ŠKOLE

28. oktobar 2019.

23.10.2019 - Visoka sportska i zdravstvena škola proslavila je 22 godine rada. Protekle 22 godine rada ova obrazovna ustanova školuje kroz nekoliko programa osnovnih strukovnih studija buduće: medicinske sestre,  sportske trenere, strukovne fizioterapeute, strukovne sestre. Na svečanosti povodom obeležavanja 22 godine rada Visoke sportske  i zdravstvene škole uručena je zahvalnica VD direktoru KBC Zvezdara Prof. Dr Petru Svorcanu.

Dugogodišnja saradnja KBC Zvezdara i ove visoko obrazovne škole omogućila je kvalitetno obrazovanje i dodatno usavršavanje medicinskih sestara/tehničara, koje će se nastaviti.

OBAVEŠTENJE :

20. septembar 2019.

U periodu od 20.09.2019. do 23.10.2019. godine u saradnji sa JKP Zelenilo-Beograd, KBC "Zvezdara" će vršiti uredjenje internih parkova, orezivanje krošnji, seču suvih grana kao i stabala .

BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI U KBC ZVEZDARA

20. septembar 2019.

Poštovani sugrađani,

U nedelju 22.septembra 2019. od 8-16h KBC “Zvezdara” će organizovati besplatne preventivne preglede,  ovog puta obavljaćemo:

  • EKG i merenje krvnog pritiska;
  • Glikemija;
  • Opšti tumor markeri - CEA ( analiza iz krvi)
  • Ultrazvuk abdomena;
  • ORL pregled;

Pregledi će se obavljati u zgradi Poliklinike KBC Zvezdara, adresa: Dimitrija Tucovića 161 (ulaz iz zgrade Klinike za hirurgiju)

Pregledi su besplatni i mogu ih obaviti i građani koji nemaju zdravstvenu knjižicu tj. nisu zdravstveno osigurani.

Powered by CMS STUDIO