За запослене

Етички одбор

УНИЈА СЕРВИСЕРА КЛИМАТИЗАЦИЈЕ СРБИЈЕ У ВЕЛИКОЈ ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ „ МАЈСТОР ВЕЛИКОГ СРЦА“ -кликни за целу вест

УНИЈА СЕРВИСЕРА КЛИМАТИЗАЦИЈЕ СРБИЈЕ У ВЕЛИКОЈ ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ „ МАЈСТОР ВЕЛИКОГ СРЦА“ -кликни за целу вест

25. 03. 2024.

Београд, 23.03.2024 -  Унија сервисера климатизације Србије је у суботу 23.03.2024 организовала велику акцију чишћења, поправке и сервиса клима уређаја у КБЦ Звездара на локацијама Димитрија Туцовића 161 и Прешевској 31 као и у Мије Ковачевића У Болници  за педијатрију КБЦ Звездара.

Током акције je на терену било 120 мајстора, донирано је и монтирано чак 58 клима уређаја са комплетним материјалом и сервисирано је чак око 320 постојећих клима уређаја. Мајстори су били распоређени на две локације и на четири велика објеката, у току акције, један део екипа је прешао и у Болницу за педијатрију КБЦ Звездара Др Олга Дедијер и тамо сервисирао 30 клима и монтирао 7 нових уређаја.

„Ова акција је значајна пре свега за пацијенте КБЦ Звездара и користим прилику да се захвалим Унији сервисера климатизације Србије што су својим трудом и залагањем помогли да се унапреде услови у којима бораве пацијенти. Свакодневно улажемо напоре да се занови опрема и пружи додатан комфор пацијентима, али и особљу тако да су нам овакве акције изузетно значајне“.- истакао је проф.др Петар Сворцан, вд директор КБЦ Звездара.

Испред Уније сервисера климатизације Србије обратила се  Секретар Уније Марица Милић и том приликом рекла да је „КБЦ Звездара  био велики подухват и изазов за нас, највећи до сада, али смо успели све по плану и у једном дану, успешно да реализујемо – циљ је остварен. На крају, сви смо били уморни и на ивици снаге али срећни и задовољни јер знамо колико је ова акција велика и важна како за нас тако и за особље и пацијенте који бораве у КБЦ Звездара.  Захваљујемо се в.д директору проф.др Петру Сворцан као и комплетном руководству КБЦ Звездара, које је све време било уз нас и пружало нам несебичну подршку. Такође, захваљујемо се комплетном болничком особљу на лепом пријему, гостопримству и сарадњи. Наше мало, некоме пуно значи,  а удружени , сложни и заједно, на челу са мајсторима великог срца, можемо много да урадимо.“