Klinike

 

 

Evropska unija
Uvodjenje bolničkog informacionog sistema finansira Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

 

 

 

 

KBC Zvezdara je akreditovan od strane Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije na maksimalnih sedam godina sa najvišom ocenom 97,85% usklađenosti sa akreditacijskim standardima u Republici Srbiji

OBAVEŠTENJE: KBC ZVEZDARA JE COVID BOLNICA U POTPUNOSTI.

03. avgust 2020.

INFORMACIJE O STANJU PACIJENTA OBOLELIH OD COVID 19 KOJI SU HOSPITALIZOVANI U KBC ZVEZDARA, MOŽETE DOBITI SVAKOG DANA NA SLEDEĆIM TELEFONIMA U ZAVISNOSTI NA KOM ODELJENJU JE SMEŠTEN PACIJENT:

 

ZGRADA U PRESEVSKOJ BR. 31:

 

OD 12-14h NA BROJEVE  TELEFONA: 011 3810-683;060 883 8306

PORODICE PACIJENATA KOJI SU HOSPITALIZOVANI U KBC ZVEZDARA MOGU IM DONETI SREDSTVA ZA LIČNU HIGIJENU I ČISTE STVARI 11-12h SVAKOG DANA (adresa Preševska 31)

 

INFORMACIJE ZA PACIJENTE U JEDINICI INTENZIVNE NEGE

OD 12-13H NA TELEFON 0011 3810 420

 

ZGRADA U DIMITRIJA TUCOVIĆA BR.161 INFORMACIJE OD 13-14h

 

1. Informacije za odeljenje pulmologije  011 3810 351

2.Informacije za odeljenje kardiologije i koronarnu jedinicu  011 3810 361

 

PORODICE PACIJENATA KOJI SU HOSPITALIZOVANI U KBC ZVEZDARA MOGU IM DONETI SREDSTVA ZA LIČNU HIGIJENU I ČISTE STVARI 11-12h SVAKOG DANA (adresa Dimirtrija Tucovića 161) 

Tona svežeg voća i vitaminskih sokova isporučena lekarima i zdravstvenim radnicima KBC Zvezdara

12. jul 2020.

20.07.2020.

Humana društveno odgovorna akcija kompanije Mozzart u saradnji sa Ministarstvom zdravlja nastavljena je u Beogradu

Proslavljeni centar naše reprezentacije Željko Rebrača podržao je akciju i sa zaposlenima Mozzarta dostavio osvežavajuće pakete voća i vitaminskih sokova za lekare i medicinsko osoblje KBC Zvezdara koji danonoćno leče pacijente obolele od kovida.

Nekadašnji NBA as, poznat po blokadama i fantastičnim koševima u klupskoj i reprezentativnoj košarci izrazio je divljenje prema snazi i požrtvovanosti srpskih lekara.

 

"Siguran sam da među ovim hrabrim ljudima ima onih koji su sa žarom gledali reprezentaciju i navijali za naše pobede. Danas sam ovde da im poručim da sada mi u njih gledamo kao u najveće heroje nacije i navijamo svim srcem da se ova strašna epidemija što pre završi. Siguran sam da ćete iz ove utakmice izaći kao pobednici i srećan sam što sam danas s Mozzartom ovde da vam i lično pružim podršku. Zaista lep gest ove kompanije, znam da vam je odmor svima prekopotreban i da će vas ovi paketi okrepiti", poručio je nekadašnji reprezentativac.

Glavna sestra bolnice Radmila Resimić istakla je u kakvim uslovima rade zaposleni i apelovala na sve građane da poštuju propisane preventivne mere kako bi se zaštitili od virusa.

"KBC Zvezdara je ponovo u potpunosti kovid bolnica nešto malo manje od mesec dana. Trenutno je hospitalizovano 352 pacijenta, dok je 29 pacijenata na intenzivnoj nezi. Prosek godina pacijenata je 50 i svi pacijenti koji su hospitalizovani su sa srednje teškom i teškom kliničkom slikom. Zdravstveni radnici su pod punom zaštitnom opremom i požrtvovano brinu o našim sugrađanima. Iskoristila bih ovu priliku da apelujem na građane da se pridržavaju mera: pranje priliku ruku, nošenje maski i socijalna distance od 2 m - jer je to jedini način da se spreči širenje virusa. Zahvaljujemo se Mozzartu na ovoj donaciji koja će značiti pacijentima, ali i zaposlenima. Smene su dosta naporne i zahtevne te će ova donacija umnogome olakšati rad slobodno možemo reći u ovim - vanrednim uslovima. - ističe glavna sestra KBC Zvezdara Radmila Resimić.

 

OBAVEŠTENJE:

12. jul 2020.

Obavestavamo sve pacijente sa Kronovom bolesti i ulceroznim kolitisom koji su do sada leceni bioloskom terapijom u KBC Zvezdara da ce u periodu u kome se  KBC Zvezdara nalazi u Covid-sistemu RSrbije nastaviti svoje lecenje bioloskom terapijom u Klinickom Centru Srbije. Molimo pacijente da sa sobom ponesu dosadasnju medicinsku dokumentaciju i blagovremeno pripreme uput za stacionarno lecenje za Klinicki Centar Srbije (vazi 30 dana od dana izdavanja) jave se u Klinicki Centar Srbije na dan dobijanja naredne doze bioloskog leka naznacena u poslednjoj otpusnoj listi sa KBC Zvezdara. Molimo pacijente da budu strpljivi i da shvate ozbiljnost aktuelne situacije.

Pacijenti se mogu dodatno informisati na broj telefona 060/8838992. 

Tim za lecenje inflamatornih bolesti creva, KBC Zvezdara

 

Powered by CMS STUDIO