Za zaposlene

Etički odbor

ECHOS škola: bazični kurs transtorakalne ehokardiografije u KBC Zvezdara-klikni za celu vest

27. 01. 2023.

ECHOS osnovni kurs transtorakalne ehokardiografije obuhvata teoretsku nastavu i praktičan rad u trajanju od 12 nedelja.

Teoretska nastava obuhvata 31 predavanje i 15 tutorijala koji su dostupni na ECHOS edukativnoj platformi polaznicima kursa. Uz svako predavanje postavljen je test od 10 pitanja (ukupno 310 pitanja).

Uslov za položen test je minimalno 60% tačnih odgovora. Testovi se mogu polagati do kraja kursa. Test se polazniku kursa “otključava” nakon odslušanog predavanja. Potrebno je položiti sve testove.

Tokom praktične obuke polaznik izvodi preglede pod supervizijom mentora i vodi log-buk. Potrebno je minimalno 100 pregleda

Uslov da polaznik dobije ECHOS diplomu o položenom bazičnom kursu transtorakalne ehokardiografije su položeni testovi i kompletiran log buk.

Cena kursa: 300 000 dinara (može se platiti u ratama) na račun udruženja ECHOS (165-26205-97 Addiko banka); svrha uplate: Edukacija iz bazične transtorakalne ehokardiografije (ceo iznos ili rata); primalac: Ehokardiografsko udruženje Srbije – ECHOS.

Posebna pogodnost za zaposlene KBC Zvezdara je besplatna edukacija u okviru ovog kursa. Zainteresovane kolege molimo da se jave mejlom Udruženju na echocardio.serbia@gmail.com i koordinatoru škole TTE za KBC Zvezdara prof. dr Nataši Marković- Nikolić na mejl nmarkovicnikolic@gmail.com kako bi na vreme obezbedili svoje mesto za školu TTE u našem Centru. Uz prijavu poslati i kratku radnu biografiju (zvanje, mesto zaposlenja- radna organizacija/kliničko odeljenje, godine radnog iskustva).

Tu smo da VAMA pomognemo da ovu divnu i korisnu metodu savladate na najbolji način i postanete odličan ehokardiografista.