Klinike

 

 

Evropska unija
Uvodjenje bolničkog informacionog sistema finansira Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

 

 

 

 

KBC Zvezdara je akreditovan od strane Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije na maksimalnih sedam godina sa najvišom ocenom 97,85% usklađenosti sa akreditacijskim standardima u Republici Srbiji

"Mozzart" donirao 150.000 dinara za kupovinu instrumenata Bolnici za ginekologiju i akušerstvo KBC Zvezdara

23. oktobar 2018.

22.10.2018, Beograd - Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC Zvezdara, još jedna je u nizu zdravstvenih ustanova kojoj je kompanija Mozzart, ovoga puta u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara, donirala neophodne instrumente. Donacija u vrednosti od 150.000 dinara ostvarena je na promociji nedavno obnovljenog košarkaškog terena „Šljunkara“ na Zvezdari, koji je kompanija Mozzart rekontruisala u okviru akcije „100 terena za jednu igru“. Posetioci koji su se šutiranjem sa linije za trojku nadmetali za vredne nagrade, uspeli su da zarade vrednu novčanu sumu kojom će se kupiti instrumenti Bolnici za ginekologiju i akušerstvo KBC Zvezdara.

"Veoma nam znači kada kompanije prepoznaju značaj donacija za poboljšanje uslova u našem kliničko-bolničkom centru. KBC Zvezdara je jedan od najvećih kliničkih centara u Srbiji, a u Bolnici za ginekologiju i akušerstvo  godišnje se rodi oko 2500 beba, i svi se nadamo se da će ih u budućnosti biti i više. Trudimo se da poboljšamo uslove za majke i bebe te smo nedavno renovirali dva sprata porodilišta. Svaka donacija poput ove dodatno poboljšava uslove za pacijente ali i zaposlene" -istakao je  vd direktor KBC Zvezdara Prof. dr Petar Svorcan.

Lider u oblasti priređivanja igara na sreću ovim činom samo nastavlja svoje društveno odgovorno poslovanje. Kako je objasnio direktor sektora korporativnih komunikacija Borjan Popović  kompanija Mozzart nastavlja da ulaže u mnoge segmente zajednice u kojoj posluje.

"Kompanija Mozzart teži da sarađuje sa zajednicom u rešavanju aktuelnih problema za opštu dobrobit, gde god je to moguće. Naš dopiros društvu ispoljava se kroz brojne donatorske, kao i sponzorske i humanitarne aktivnosti... Sa vizijom o boljem sutra, i stavom da u zdravstvo treba posebno ulagati, drago nam je što će porodilište kvalitetnije i još bolje funkcionisati uz našu pomoć.  Zaista smo srećni kada pomažemo onima koji se brinu o najmlađima, ovo je pravi primer ulaganja u budućnost" -istakao je Popović.

Powered by CMS STUDIO