Klinike

 

 

Evropska unija
Uvodjenje bolničkog informacionog sistema finansira Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

 

 

 

 

KBC Zvezdara je akreditovan od strane Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije na maksimalnih sedam godina sa najvišom ocenom 97,85% usklađenosti sa akreditacijskim standardima u Republici Srbiji

MEDJUNARODNI I REGIONALNI MITING IASGO U BEOGRADU

11. septembar 2019.

Medjunarodni i regionalni sastanak Međunarodne Asocijacije udruženja hirurga, gastroenterologa i onkologa (IASGO): Postdiplomski kurs u HBP hirurgiji održaće se u Beogradu od 23-24 septembra 2019 u Hotelu Falkensteiner.

 

Na ovom značajnom stručnom sastanku pored stručnjaka iz naše zemlje učestvovaće i eminentni stručnjaci iz Azije, Evrope i Sjedinjenih Američkih država.

 

Ovaj stručni sastanak će biti prilika da se razmene iskustva kroz multidisciplinarni pristup koji podrazumeva zajednički rad hirurga, gastroenterologa i onkologa sa ciljem sticanja i prenošenja znanja u okviru postdiplomskog kursa.

 

Celokupan program možete pronaći na linku: http://www.iasgo-belgrade2019.com/

FONDACIJA NJ.K.V. PRINCEZE KATARINE DONIRALA OPREMU ZA KBC ZVEZDARA

07. avgust 2019.

Beograd, 6. avgust 2019 - NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i  Princeza Katarina su  Kliničko - bolničkom centru Zvezdara zvanično uručili  jedan novi aparat za kardiotokografiju (CTG) humanitarne organizacije Lajflajn iz Njujorka i 5 Strajker električnih kreveta za odeljenje intenzivne nege, donaciju humanitarne organizacije Project C.U.R.E. iz Denvera u Koloradu.

 

[kliknite za celu vest]

DONACIJA PARKING SERVISA ZA BEOGRADSKA PORODILIŠTA

16. jul 2019.

12.07.2019- “Parking servis“ je završilo drugi ciklus akcije "Bebi parking mesto“ potpisivanjem ugovora i uručenjem medicinske opreme beogradskim porodilištima. Ove godine GAK "Narodni front“ dobila je pet kardiotokografa (CTG), Klinika za ginekologiju i akušerstvo KCS instrumente za histeroskopske intervencije i Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC "Zvezdara“ dobila je devet kontejnera za sterilizaciju hirurških instrumenata i tekstila.

 

[kliknite za celu vest]

OBAVEŠTENJE: BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI U KBC ZVEZDARA

24. maj 2019.

Poštovani sugrađani,

U nedelju 26.maja 2019. od 8-16h KBC “Zvezdara” će organizovati besplatne preventivne preglede,  ovog puta obavljaćemo:

 

-  Hormoni štitaste zlezde

-  Oftamološki pregled

-  Ultrazvuk abdomena

 

Pregledi će se obavljati u zgradi Poliklinike KBC Zvezdara, adresa: Dimitrija Tucovića 161 (ulaz iz zgrade Klinike za hirurgiju)

Pregledi su besplatni i mogu ih obaviti i građani koji nemaju zdravstvenu knjižicu tj. nisu zdravstveno osigurani.

 

TRADICIONALNA VASKRŠNJA POSETA PRINCEZE KATARINE BOLNICI ZA PEDIJATRIJU KBC ZVEZDARA

25. april 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beograd, 25. april 2019 - Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina posetila je Bolnicu za pedijatriju  “Dr Olga Popović Dedijer” u  Kliničko-bolničkom centru Zvezdara, kao i svake godine, kako bi deci ulepšala predstojeće vaskršnje praznike igračkama i slatkišima. Vaskršnje poklone je darovala humanitarna organizacija Lajflajn Čikago, čiji je pokrovitelj Princeza Katarina, kao i kompanija „Fisher-Price“.

 

Njeno Kraljevsko Visočanstvo posetila je bolnicu u pratnji svoje sestre g-đe Beti Rumeliotis i njenih gostiju, velikih filantropa iz inostranstva - g-đe i g-dina Van Kesler, g-đe Nen Elen Nelson, g-đe Suzan Ejveri i gospođe Andree Vicić, koji su pomogli u organizaciji vaskršnjih prijema u Belom dvoru prethodnog dana, kao i g-đe Daniele Čeliković i g-dina Jugoslava Čelikovića.

 

„Najsrećnija sam kada moja Fondacija i ja donosimo radost deci u vreme najvećeg hrišćanskog praznika, Vaskrsa. Današnja donacija omogućena je uz pomoć humanitarne organizacije Lajflajn Čikago i drugih dobrih ljudi. Želim puno sreće i ljubavi svim lekarima, medicinskim sestrama i deci. Hristos vaskrse! “, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

 

Nj.K.V. Princeza Katarina zahvalila je humanitarnoj organizaciji Lajflajn Čikago čiji je pokrovitelj, kao i kompaniji „Fisher-Price“ i svima ostalima koji su pomagali u obezbeđivanju igračaka za decu.

Powered by CMS STUDIO