Klinike

 

 

Evropska unija
Uvodjenje bolničkog informacionog sistema finansira Evropska unija kroz projekat EU-IHIS

 

 

 

 

KBC Zvezdara je akreditovan od strane Agencije za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije na maksimalnih sedam godina sa najvišom ocenom 97,85% usklađenosti sa akreditacijskim standardima u Republici Srbiji

FONDACIJA NJ.K.V. PRINCEZE KATARINE DONIRALA OPREMU ZA KBC ZVEZDARA

07. avgust 2019.

Beograd, 6. avgust 2019 - NJ.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i  Princeza Katarina su  Kliničko - bolničkom centru Zvezdara zvanično uručili  jedan novi aparat za kardiotokografiju (CTG) humanitarne organizacije Lajflajn iz Njujorka i 5 Strajker električnih kreveta za odeljenje intenzivne nege, donaciju humanitarne organizacije Project C.U.R.E. iz Denvera u Koloradu.

 

[kliknite za celu vest]

DONACIJA PARKING SERVISA ZA BEOGRADSKA PORODILIŠTA

16. jul 2019.

12.07.2019- “Parking servis“ je završilo drugi ciklus akcije "Bebi parking mesto“ potpisivanjem ugovora i uručenjem medicinske opreme beogradskim porodilištima. Ove godine GAK "Narodni front“ dobila je pet kardiotokografa (CTG), Klinika za ginekologiju i akušerstvo KCS instrumente za histeroskopske intervencije i Bolnica za ginekologiju i akušerstvo KBC "Zvezdara“ dobila je devet kontejnera za sterilizaciju hirurških instrumenata i tekstila.

 

[kliknite za celu vest]

OBAVEŠTENJE: BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI U KBC ZVEZDARA

24. maj 2019.

Poštovani sugrađani,

U nedelju 26.maja 2019. od 8-16h KBC “Zvezdara” će organizovati besplatne preventivne preglede,  ovog puta obavljaćemo:

 

-  Hormoni štitaste zlezde

-  Oftamološki pregled

-  Ultrazvuk abdomena

 

Pregledi će se obavljati u zgradi Poliklinike KBC Zvezdara, adresa: Dimitrija Tucovića 161 (ulaz iz zgrade Klinike za hirurgiju)

Pregledi su besplatni i mogu ih obaviti i građani koji nemaju zdravstvenu knjižicu tj. nisu zdravstveno osigurani.

 

TRADICIONALNA VASKRŠNJA POSETA PRINCEZE KATARINE BOLNICI ZA PEDIJATRIJU KBC ZVEZDARA

25. april 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beograd, 25. april 2019 - Njeno Kraljevsko Visočanstvo Princeza Katarina posetila je Bolnicu za pedijatriju  “Dr Olga Popović Dedijer” u  Kliničko-bolničkom centru Zvezdara, kao i svake godine, kako bi deci ulepšala predstojeće vaskršnje praznike igračkama i slatkišima. Vaskršnje poklone je darovala humanitarna organizacija Lajflajn Čikago, čiji je pokrovitelj Princeza Katarina, kao i kompanija „Fisher-Price“.

 

Njeno Kraljevsko Visočanstvo posetila je bolnicu u pratnji svoje sestre g-đe Beti Rumeliotis i njenih gostiju, velikih filantropa iz inostranstva - g-đe i g-dina Van Kesler, g-đe Nen Elen Nelson, g-đe Suzan Ejveri i gospođe Andree Vicić, koji su pomogli u organizaciji vaskršnjih prijema u Belom dvoru prethodnog dana, kao i g-đe Daniele Čeliković i g-dina Jugoslava Čelikovića.

 

„Najsrećnija sam kada moja Fondacija i ja donosimo radost deci u vreme najvećeg hrišćanskog praznika, Vaskrsa. Današnja donacija omogućena je uz pomoć humanitarne organizacije Lajflajn Čikago i drugih dobrih ljudi. Želim puno sreće i ljubavi svim lekarima, medicinskim sestrama i deci. Hristos vaskrse! “, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.

 

Nj.K.V. Princeza Katarina zahvalila je humanitarnoj organizaciji Lajflajn Čikago čiji je pokrovitelj, kao i kompaniji „Fisher-Price“ i svima ostalima koji su pomagali u obezbeđivanju igračaka za decu.

KONGRES INTERVENTNE KARDIOLOGIJE BASICS 2019

23. april 2019.

Dana 16.04.2019 godine u okviru kongresa interventne kardiologije BASICS 2019-gost nase Kardiologije po cetvrti put je bio Prof.dr Aleksandar Osijev,interventni kardiolog iz Moskve. 
Osijev je sa nasim interventnim timom na celu sa Ass dr Aleksandrom Davidovicem uspesno resio komplikovanu interventnu proceduru kod jednog naseg bolesnika uz direktan televizijski prenos ostalim ucesnicima kongresa .
Svi ucesnici kongresa,organizatori i ostali strani operateri su pohvalili odlicnu atmosferu , veliku angazovanost naseg centra i opremljenost nase angio sale.
 

Powered by CMS STUDIO